Ervaringen

We doen natuurlijk onze uiterste best om uw echtscheiding zo goed als mogelijk te begeleiden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u beiden de meest optimale afspraken maakt, die na uw scheiding uitvoerbaar zijn, financieel haalbaar, discussies achteraf voorkomen en voor beiden weer de mogelijkheid bieden om een nieuwe positieve weg in te slaan. We kunnen dit natuurlijk wel zeggen, maar hoe ervaren onze klanten dit? Een aantal van onze klanten hebben de tijd en moeite genomen om hun ervaring met u te delen. Deze ervaringen helpen u wellicht in uw keuze voor een echtscheidingsadviseur die een belangrijk moment in uw leven gaat begeleiden.

Transparant, eerlijk en onpartijdig

17 april 2024

Corrien werkt heel gestructureerd en geeft vooraf heel duidelijk aan wat de bedoeling is en de opties zijn. Zij is transparant, eerlijk en onpartijdig. Ook heeft zij er alles aan gedaan om ons mediationtraject spoedig te laten verlopen en dat is door haar ook zeker gelukt.

Fantastisch geholpen

17 april 2024

Corrien heeft me fantastisch geholpen bij de zakelijke afhandeling van mijn scheiding. Ze is empathisch en heeft een goed gevoel voor wat er nodig is.

Ontevreden over onpartijdigheid

11 april 2024

Corrien heeft het rekenwerk netjes gedaan. Opdrachten heeft zij ook redelijk uitgevoerd. Gelukkig heb ik zelf veel voorbereiding gedaan en gezorgd dat ik wist hoe zaken geregeld moesten worden. Zonder mijn eigen voorbereiding, had ik er een stuk slechter van af gekomen. Corrien wist goed uit te leggen waar mijn ex ‘recht op had’ en praatte vaak in het voordeel van mijn ex. Dit heb ik duidelijk aangegeven, maar er kwam geen eind aan. Typisch gevalletje van vrouwen onder elkaar. We zaten te ver in het traject en hadden al te veel kosten gemaakt, anders was is naar een ander gegaan.

Bijzondere combinatie van zakelijke en lieve persoonlijkheid

21 maart 2024

Enige tijd geleden heb ik met mijn (inmiddels ex-) man een echtscheidingstraject gevolgd bij Corrien. Bij aanvang besprak zij met ons alle elementen van het traject, waar zij zich ook aan heeft gehouden. Corrien is zeer vakkundig, zorgvuldig, geduldig, nauwkeurig en vriendelijk. Ze heeft de bijzondere combinatie van een professional met cijfers, regels & wetten, en tegelijkertijd is zij een lieve persoonlijkheid, die het allerbeste met ons beiden voor heeft, ze is open en eerlijk, en echt aardig. Ze gaf ruimte aan ons wanneer de emoties opliepen, en ze ging in op ons verzoek (om bijv. nog iets opnieuw uit te leggen) en ze deed er alles aan om het gehele traject zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Wij vonden haar allebei, helemaal top!

Begeleiding “Op maat”

15 februari 2024

Goede inhoudelijke kennis. En ook “op maat” dus to the point waar het kon, en nam meer tijd waar nodig was.

Samen de goede keuzes kunnen maken

20 maart 2023

Dankje voor je begeleiding en je meedenken in mogelijkheden. Fijn om goed geïnformeerd te zijn. Zo konden we samen onze keuzes maken. Nu rust gekregen om verder te gaan.

Mediation voor beider belang

5 april 2022

Tijdens ons scheidingsproces heb ik Corine ervaren als zeer deskundig, en betrokken. Als mediator heeft zij ons allebei het gevoel gegeven dat er gekeken werd naar beider belang. Corine had een positieve persoonlijke- en tevens professionele attitude die het mediationproces ten goede kwam.

Corrien voegt toe:

5 april 2022

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, en Waarde.

Ik raad Corrien aan

5 april 2022

Zeer kundig en vertrouwd.

Erg tevreden

23 maart 2022

Ik ben erg tevreden over de rust die Corrien heeft gebracht in ons scheidingsproces. Dankzij mediation kregen we geen onenigheid.

Persoonlijk gesprek 0499 219 011 Deskundig advies, mail ons
Onze unieke samenwerkingMet aandacht voor kinderenDeskundig voor ondernemers
Belangrijke informatie, vanuit ons blog...
Vermogenstoets zorgtoeslag

De hoogte van uw vermogen is belangrijk voor de te ontvangen toeslagen. Per 1 januari 2024 mag het vermogen weer iets hoger zijn om in aanmerking te komen voor zorgtoeslag.

Lees meer
Indexatie alimentatiebedragen 2024 op 6,2%

Jaarlijks worden de bedragen voor de kinder- en partneralimentatie automatisch met een bepaald percentage geïndexeerd. Voor 2024 geldt een percentage van 6,2%

Lees meer
Scheiden met een B.V.

Dit is een groot verschil met de anderen ondernemings rechtsvormen. Dit onder andere omdat een DGA – directeur groot aandeelhouder – wel een salaris ontvangt en pensioen kan opbouwen. Ook spreek je bij een B.V. over aandelen, die verdeeld of verrekend moeten worden. De B.V. in het vermogen De eigendom van een B.V. bestaat uit het bezit van de aandelen van de B.V. De werkelijke marktwaarde van het bedrijf wordt gedeeld over het aantal aandelen. Deze waarde van de aandelen […]

Lees meer