Scheiden Den Bosch

Woont u in Den Bosch en zocht u naar “Scheiden Den Bosch”? Ook dan kunt u voor uw echtscheiding naar Roche Scheidingsdeskundigen. Wij zijn vanuit Oirschot actief in de regio’s Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Als u op zoek bent naar iemand die u professioneel kan begeleiden, dan bent u bij ons aan het goede adres: eerlijk en betrouwbaar, onpartijdig, deskundig en met kennis van zaken!

Mediator Den Bosch

Scheiden in ‘s-Hertogenbosch onder begeleiding van een mediator; dat is scheiden in goed onderling overleg.  Want in goed onderling overleg komt u samen tot de beste en meest passende oplossingen. Daarom is het een belangrijke taak van de mediator om ervoor te zorgen dat u allebei gehoord wordt en goed met elkaar in overleg blijft. Mediation is niet alleen goedkoper, maar biedt ook zoveel meer mogelijkheden dan dat u naar de rechtbank moet en de rechter bepaalt wat goed voor u is. Daar waar u dreigt vast te lopen, denkt Roche Scheidingsdeskundigen graag met u mee in mogelijkheden. Mediation biedt dus veel voordelen voor u allebei. Daarbij zullen we er steeds voor waken om de onpartijdigheid niet uit het oog te verliezen.

Financieel advies echtscheiding Den Bosch

Zeker in een tijd waarin veel emoties spelen, is het belangrijk om toch in gesprek te blijven. Soms zijn emoties belangrijk om te weten te komen wat er nu echt speelt en waar de aandachtspunten moeten liggen. Maar Roche Scheidingsdeskundigen gaat verder. Door de financiële achtergrond van Corrien Roche (gecertificeerd financieel echtscheidingsadviseur en gecertificeerd financieel planner), denkt zij mee in mogelijkheden en brengt de alternatieven in kaart met alle plussen en minnen. Hierdoor kunt u samen weloverwogen beslissingen nemen, die niet alleen nu maar ook in de toekomst als optimaal ervaren worden. Want alle mogelijkheden worden ook getoetst op de financiële en fiscale haalbaarheid, zodat u achteraf niet met tegenvallers te maken krijgt.

Echtscheiding ondernemer Den Bosch

Ook als ondernemer in Den Bosch, is uw echtscheiding bij ons in goede handen. Een ondernemer vraagt extra aandacht en deskundigheid, omdat de continuiteit van de onderneming gewaarborgd moet blijven. Dit is voor zowel de ondernemer als de partner van de ondernemer belangrijk. Bijvoorbeeld geen inkomen kan ook geen partneralimentatie betekenen. Met verstand van cijfers kijken we naar uw echtscheiding en denken daarbij mee in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Corrien Roche is gecertificeerd financieel echtscheidingsadviseur ondernemer en kan creatief met u meedenken. Scheiden is niet zwart-wit en zeker niet bij een ondernemer. Dat vraagt om kennis van zaken.

Second opinion echtscheiding Den Bosch

Wellicht heeft u behoefte aan een second opinion bij uw echtscheidingsproces in Den Bosch. Iemand die met een frisse blik uw situatie opnieuw bekijkt en beoordeelt. Zo kunt u laten doorrekenen of de alimentatie uitgaat van de juiste uitgangspunten. Of kunt u laten beoordelen of de gemaakte afspraken optimaal aansluiten bij uw wensen. Dit kan zowel voor de particulier als de ondernemer. Vaak zien wij ook de partner van de ondernemer om advies vragen. Want zo’n onderneming is vaak voor de partner een onbekend terrein, waarbij vragen naar voren komen, zoals ‘wat bepaalt nu de waarde van de onderneming?’ of ‘met welk inkomen moet ik rekening houden bij het vaststellen van de alimentatie?’.

Mocht u in mediation zijn of nog met de mediation gaan starten, maar toch graag even sparren met een scheidingsdeskundige om te weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij kijken graag langs de zijlijn met u mee en met de intentie om er uiteindelijk samen uit te komen.

Echtscheidingsadvocaat Den Bosch

Ook onze echtscheidingsadvocaat zorgt in ‘s-Hertogenbosch dat uw gemaakte afspraken zorgvuldig worden vastgelegd in een convenant. U kunt allerlei afspraken maken, maar belangrijk is dat deze volledig en duidelijk  worden vastgelegd en niet voor meerdere uitleg vatbaar zijn.

Advies echtscheiding Den Bosch

Wenst u advies over echtscheiding in ‘s-Hertogenbosch, kijkt u dan eerst eens rustig rond op onze website voor meer informatie. Wenst u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Persoonlijk gesprek 0499 219 011 Deskundig advies, mail ons
Onze unieke samenwerkingMet aandacht voor kinderenDeskundig voor ondernemers
Belangrijke informatie, vanuit ons blog...
Een scheiding aanvragen, hoe doe je dat?

Je kunt op 2 manieren je echtscheiding aanvragen. Samen en in goed onderling overleg met een gemeenschappelijk verzoekschrift met hulp van een mediator of alleen met een eenzijdig verzoekschrift met hulp van een advocaat.

Lees meer
Einde Samenwonen

Ook bij samenwonen is het belangrijk om goede afspraken te maken. Dit geldt bij aanvang van het samenwonen, maar ook bij einde samenwonen. Lees hier meer over in dit artikel.

Lees meer
Register Erkend Scheidingsadviseur

Register Erkend Scheidingsadviseur. Corrien Roche staat ingeschreven in het Register en is zich bewust van het belang om in echtscheidingswereld altijd op de hoogte te zijn van de laatste wetgeving en actualiteiten.

Lees meer