Professionele en deskundige sparring partner

Roche Scheidingsdeskundigen is opgericht door Corrien Roche. Na jarenlange ervaring als financieel adviseur bij ROCHE financieel adviseurs, is zij zich sinds 2011 gaan richten op echtscheidingsbegeleiding. Het professioneel mogen begeleiden van mensen in een moeilijke fase van hun leven om zo een nieuwe positieve weg in te kunnen slaan, is haar drijfveer. Ze heeft alle financiële, juridische en fiscale kennis in huis om uw scheiding tot een goed einde te brengen. Ze begeleidt u op een evenwichtige, deskundige en betrokken manier bij het scheidingsoverleg tussen u en uw toekomstige ex-partner. Haar doortastende, eerlijke en creatieve aanpak resulteren in oplossingen en afspraken die voor beide partijen acceptabel zijn. Corrien heeft oog voor de juridische zaken die van belang zijn en wijst u als financieel deskundige op alle financiële en fiscale mogelijkheden. Ze begeleidt u stap voor stap bij het nemen van noodzakelijke en vaak moeilijke beslissingen. Corrien is MfN-registermediator, gecertificeerd financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) en gecertificeerd financieel planner (FFP).

Foto Corrien Roche

Corrien Roche

financieel echtscheidingsadviseur en mediator
Het mooie van mijn vak is dat ik al mijn creativiteit, kennis en kunde mag inzetten die mijn klanten nodig hebben om ‘samen’ tot de meest optimale oplossingen te komen. Waardoor ieder straks zijn eigen weg kan inslaan, maar met een positieve kijk op de toekomst.

Om uw echtscheiding zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen, werkt Corrien nauw samen met advocaat Saray Kehrens, gevestigd in Best en advocaat Marcia Geerts, gevestigd in Oirschot. Beide advocaten hebben een ruime kennis en ervaring in het familierecht. Zij begeleiden veelvuldig mensen bij een echtscheiding. De advocaat zorgt ervoor dat het convenant met het ouderschapsplan wordt ingediend bij de rechtbank. Vervolgens bevestigt de rechtbank de afspraken en spreekt de echtscheiding uit.

Foto Saray Kehrens

Saray Kehrens

advocaat Best

Saray Kehrens van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators heeft zich vooral toegelegd op de personen- en familierechtpraktijk en op mediation. Als vFAS advocaat sluit zij volledig aan bij onze werkwijze om er ‘samen’ uit te komen. Als advocaat doet zij nog een extra check op het convenant om er zeker van te zijn dat alle afspraken juridisch goed zijn vastgelegd, waardoor discussies achteraf tot een minimum worden beperkt.

Foto Marcia Geerts

Marcia Geerts

advocaat Oirschot

Advocatenkantoor Geerts is de buurvrouw van Roche Scheidingsdeskundigen op de Loop in Oirschot, waardoor het gemakkelijk is om samen even te sparren. Want hoe zit het nu juridisch? En hoe gaat de rechter hiermee om? Fijn om dan samen even de mogelijkheden en onmogelijkheden in kaart te brengen. Vooral bij een second opinion is het fijn om het juridische kader duidelijk te hebben.

Foto Janine de Haas

Janine de Haas

pedagoge

Daarnaast werkt Corrien ook intensief samen met pedagoge en gecertificeerd KIES-coach Janine de Haas. Janine heeft jarenlange ervaring in de begeleiding van ouders en kinderen in scheiding. Ze is opgeleid in systemisch werk en familieopstellingen en is trainer Triple P ‘Positief opvoeden na scheiding’. Kijk voor meer informatie op www.stichtingkanjer.nl.

Persoonlijk gesprek 0499 219 011 Deskundig advies, mail ons
Onze unieke samenwerkingMet aandacht voor kinderenDeskundig voor ondernemers
Belangrijke informatie, vanuit ons blog...
Verlaging duur partneralimentatie

Vanaf 2020 wordt de duur van de partneralimentatie ingekort. Vanaf dat moment hoeft er aan de ex-partner nog maar maximaal 5 jaar lang partneralimentatie te worden betaald. Op deze regeling zijn een aantal uitzonderingen.

Lees meer
Is scheiden de beste oplossing

Als je bij de mediator aan tafel zit, is het echtscheidingsproces vaak definitief ingezet. Het is dus belangrijk om zeker te weten of je de juiste stappen gezet hebt, voordat je beslist te gaan scheiden.

Lees meer
Fiscale aspecten bij opstellen echtscheidingsconvenant

In heel veel gevallen gaat de belastingaangifte in het jaar van scheiding fout. Laat u vooraf goed informeren en leg alles goed vast in uw convenant.

Lees meer