Professionele en deskundige sparring partner

Roche Scheidingsdeskundigen is opgericht door Corrien Roche. Na jarenlange ervaring als financieel adviseur bij ROCHE financieel adviseurs, is zij zich sinds 2011 gaan richten op echtscheidingsbegeleiding. Het professioneel mogen begeleiden van mensen in een moeilijke fase van hun leven om zo een nieuwe positieve weg in te kunnen slaan, is haar drijfveer. Ze heeft alle financiële, juridische en fiscale kennis in huis om uw scheiding tot een goed einde te brengen. Ze begeleidt u op een evenwichtige, deskundige en betrokken manier bij het scheidingsoverleg tussen u en uw toekomstige ex-partner. Haar doortastende, eerlijke en creatieve aanpak resulteren in oplossingen en afspraken die voor beide partijen acceptabel zijn. Corrien heeft oog voor de juridische zaken die van belang zijn en wijst u als financieel deskundige op alle financiële en fiscale mogelijkheden. Ze begeleidt u stap voor stap bij het nemen van noodzakelijke en vaak moeilijke beslissingen. Corrien is MfN-registermediator, gecertificeerd financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) en gecertificeerd financieel planner (FFP). Daarnaast is zij lid van de VFPS, een erkende beroepsvereniging om met gelijkgezinden te sparren en zo een stuk diepgang in het werkveld te stimuleren.

Foto Corrien Roche

Corrien Roche

financieel echtscheidingsadviseur en mediator
Het mooie van mijn vak is dat ik al mijn creativiteit, kennis en kunde mag inzetten die mijn klanten nodig hebben om ‘samen’ tot de meest optimale oplossingen te komen. Waardoor ieder straks zijn eigen weg kan inslaan, maar met een positieve kijk op de toekomst.

MfN onpartijdige mediatorRFEA Register Financieel EchtscheidingadviseursFFP Keurmerk

Om uw echtscheiding zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen, werkt Corrien nauw samen met advocaat Saray Kehrens, gevestigd in Best en advocaat Marcia Geerts, gevestigd in Oirschot. Beide advocaten hebben een ruime kennis en ervaring in het familierecht. Zij begeleiden veelvuldig mensen bij een echtscheiding. De advocaat zorgt ervoor dat het convenant met het ouderschapsplan wordt ingediend bij de rechtbank. Vervolgens bevestigt de rechtbank de afspraken en spreekt de echtscheiding uit.

Foto Saray Kehrens

Saray Kehrens

advocaat Best

Saray Kehrens van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators heeft zich vooral toegelegd op de personen- en familierechtpraktijk en op mediation. Als vFAS advocaat sluit zij volledig aan bij onze werkwijze om er ‘samen’ uit te komen. Als advocaat doet zij nog een extra check op het convenant om er zeker van te zijn dat alle afspraken juridisch goed zijn vastgelegd, waardoor discussies achteraf tot een minimum worden beperkt.

Foto Marcia Geerts

Marcia Geerts

advocaat Oirschot

Advocatenkantoor Geerts is gevestigd in Oirschot, waardoor het gemakkelijker is om samen even te sparren. Want hoe zou de rechter hiermee omgaan? Vooral bij een second opinion is het fijn om het juridische kader duidelijk te hebben.

Foto Janine de Haas

Janine de Haas

pedagoge

Daarnaast werkt Corrien ook intensief samen met pedagoge en gecertificeerd KIES-coach Janine de Haas. Janine heeft jarenlange ervaring in de begeleiding van ouders en kinderen in scheiding. Ze is opgeleid in systemisch werk en familieopstellingen en is trainer Triple P ‘Positief opvoeden na scheiding’.

Persoonlijk gesprek 0499 219 011 Deskundig advies, mail ons
Onze unieke samenwerkingMet aandacht voor kinderenDeskundig voor ondernemers
Belangrijke informatie, vanuit ons blog...
Voorkom de klassieke fouten bij een scheiding

Vijf klassieke fouten bij een echtscheiding. Schakel een deskundige in, om deze fouten te voorkomen. Voorkomen blijft beter dan genezen.

Lees meer
Wanneer scheiden wij en waarom nemen de scheidingen na een vakantie toe

Er zijn verschillende momenten in het huwelijk waarop de kans op een scheiding groter is dan normaal; bijvoorbeeld na de zomervakantie of na de feestdagen. Maar er zijn meer mogelijke scheidingsmomenten..

Lees meer
Fouten met belastingaangifte bij scheiding

Helaas gaan heel veel belastingaangiften fout in het jaar van scheiding. Belangrijk is dus ook om fiscale afspraken te maken in het echtscheidingsconvenant over hoe zaken in het jaar van aangifte geregeld gaan worden.

Lees meer